Hirdetés

Ezek lesznek Brendan Fraser következő filmjei, egy új A múmia is befigyelhet

|

A színész új projektje, A bálna miatt könnyen Oscar-díjat is kaphat.

Hirdetés

Hollywood most fedezi fel magának másodszorra is Brendan Frasert - a színész olyan szeretetet kap, bárhol jár, mint amit Keanu Reeves szokott. Minden esély megvan rá, hogy Fraser szobrokkal menjen haza az idei díjátadókról új filmje, A bálna miatt, amelyben egy több mint 270 kilós férfit alakít, aki újra jóban akar lenni a lányával. A Velencei Filmfesztiválon hat perces állótapssal jutalmazták a teljesítményét, ami nem meglepő, hiszen a trailerek alapján egy szívszorító drámában lesz részünk. 

Fraserért a sajtó is ölre megy, nemrég még a Variety felkérésére Adam Sandler kérdezgette őt az Actors on Actors videósorozat egyik részében, akik együtt szerepeltek az 1994-es Pancserockban.

Hirdetés

De sikerült a színészre "lecsapnia" a Deadline-nak is. Az interjú keretében szóba került a Velencei Filmfesztivál is, amelyen Fraser szerint elsöprő fogadtatásban részesültek. Szóba került az is, hogyan tovább ezután, a következő nagy dobása pedig a Martin Scorsese rendezésében készült Killers of the Flower Moon lesz, amelyben Leonardo DiCaprio és Robert De Niro oldalán játszik. Az AppleTV+-ra érkező western David Grann azonos című regénye alapján készült és az 1920-as évek Oklahomájába kalauzol el minket, a középpontban egy indián törzzsel és az FBI megalakulásához vezető eseményekkel. 

"Hálás feladat, hogy egy ilyen mesteri filmkészítővel dolgozhattam együtt".

Emellett láthatjuk majd a Palm Springs rendezőjének, Max Barbakow új filmjében, a Brothers című komédiában is, és nem akármilyen szereplőgárda veszi körül, hiszen aláírt rá Josh Brolin, Peter Dinklage és Glenn Close is. A forgatókönyvet Macon Blair (Tartsd bent a sötétséget, 104-es szoba) jegyzi Etan Cohen (Trópusi vihar, Madagaszkár 2) ötlete alapján. 

Természetesen nem maradhatott ki A múmia franchise sem, és feltették neki újfent a kérdést, hogy hajlandó lenne-e a jövőben egy újabb A múmia filmet forgatni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Fraser nem ellenezte a dolgot, de nem is erősített meg semmit: 

"Nem tudok semmilyen szaftos részletet erről, de tudod, ez már egy ideje nyitott kérdés. Nem vagyok ellene. Hé, nem ismerek olyan színészt, aki ne akarna munkát, nem hiszem, hogy voltam még ilyen híres és fizetett egyszerre a pályafutásom során. Hol kell jelentkezni?"

Szerintetek lenne még értelme ennyi év és egy felemás reboot után új A múmia filmet készíteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)