Hirdetés

Ezek voltak a Netflix legnépszerűbb filmjei és sorozatai 2020-ban

|

A streaming óriás összeszedte, hogy mit néztünk a legtöbben, miközben elbarikádoztuk magunkat a külvilágtól.

Hirdetés

A Netflix második negyedéve nagyon jól sikerült, köszönhetően a 26 milliónyi új előfizetőjének. A hirtelen növekedés persze elsősorban a COVID-19 járvány, és az amiatt kialakult önkéntes (néhol kötelező) karanténhelyzet számlájára írható. A legfrissebb adatokból kiderült, hogy mit néztek az emberek, miközben próbálták minimalizálni a mások társaságában töltött időt.

Hirdetés

Az Én még sosem... volt az egyik kiugró siker: 40 millió háztartásban kukkantottak bele Mindy Kaling sorozatába a megjelenést követő első négy héten. A 40 millió egyébként visszatérő szám Steve Carrell Űrhadosztály című komédiájánál is, amit szintén négy hét alatt néztek meg ennyien.

A filmes részlegen Chris Hemsworth akciófilmje (Tyler Rake: A kimenekítés) aratott osztatlan sikert, miután arra 99 millióan voltak kíváncsiak az első hónapjában. A Da 5 Bloods és A másik Missy is nagyon szépen teljesített, előbb 27 millió megtekintéssel, utóbbi 59 millióval. Az animációs A Willoughby testvérek kalandjai is nagy sikert aratott 38 milliós nézettséggel.

A közeljövőben is lesz miért fenntartani az előfizetést, ugyanis érkezik Az Esernyő Akadémia második évada, a The Kissing Booth 2, a Project Power és az Enola Holmes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)