Hirdetés

Ezek voltak az HBO Max legnézettebb tartalmai az év első felében

|

Az is kiderült, hogy milyen újdonságokkal készül még idénre a streamingszolgáltatás.

Hirdetés

Az HBO Magyarország egy exkluzív sajtóeseményen ismertette, hogyan alakult számára a félév és természetesen ízelítőt adott abból is, hogy mi vár az előfizetőkre 2023 második felében. Ami a statisztikákat illeti, a Warner Bros. Discovery elárulta, hogy a HGTV esetében a Testvérháború, az ID-nél a Casey Anthony: eltűnt a lányom, a TLC-nél az Ez belőlem jött ki?, a Discovery-nél a Csupasz túlélők, az Eurosportnál pedig a 2023-as Giro d'Italia volt a legnézettebb műsor január 1. és május 31. között. A streaming tekintetében szerencsére sokkal izgalmasabban alakult a "verseny". 

Az HBO Max sorozatai közül a The Last of Us ülhetett a trónra, erre voltak a legtöbben kíváncsiak, ezt A Fehér Lótusz, valamint a Rick és Morty követték. Filmek terén meglepően alakult a rangsor, hiszen az előfizetők Mark Wahlberg sci-fijét, a Végtelent pörgették a leginkább, amit a Brad Pitt nevével fémjelzett A gyilkos járat és a Dwayne Johnson főszereplésével készült Black Adam követett. A vállalat azt is elárulta, hogy a magyar alkotások közül mik voltak a legnépszerűbbek: az első helyet az időutazós-pálinkás Zanox - Kockázatok és mellékhatások csípte el, a másodikat a rappelő juhászról szóló Larry, a harmadikat pedig a nemi erőszakkal foglalkozó Legjobb tudomásom szerint

Hirdetés

Ízelítőt kaptunk a következő hónap megjelenéseiből is: június 22-től Robert Downey Jr. restaurál klasszikus autókat és teszi őket környezetbarátabbá, elrajtol a Szex és New York új fejezete is az És egyszer csak... 2. évadával, valamint június 29-én indul a Harcos című sorozat harmadik szezonja is. Július 9-én egy brit háromrészes életrajzi sorozat debütál Helena Bonham Carterrel (Nolly), július 13-án új sorozattal jelentkezik Steven Soderbergh (A kör bezárul), augusztus 11-én pedig megérkezik a magyar HBO saját gyártású reality sorozata, a Magyarósi Csaba műsorvezetésével készült A híd

Az augusztusi felhozatalt fogja még erősíteni a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése 2. évada is, aztán a 30 ezüst második szezonja, az Anthony Mackie főszereplésével megvalósított Twisted Metal adaptáció, és az új True Detective sorozat már őszre várható csak. 

Az HBO Max és a Discovery+ platformok kombinálásával létrejött Max az Egyesült Államokban már májusban felváltotta a régi streamingszolgáltatást, a következő állomás Latin-Amerika lesz még idén, viszont Európába, és ezáltal hozzánk is csak jövőre fog eljutni, szóval ezzel kapcsolatban nem kaptunk további konkrétumokat (mint például azt, hogy mennyibe fog kerülni az új szolgáltatás). 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)