Hirdetés

Ezeket a Marvel filmeket és sorozatot forgathatják 2023-ban

|

Köztük lehet az új Fantasztikus Négyes is.

Hirdetés

A járványhelyzet egyelőre lehetővé teszi a Marvelnek, hogy ne csak a Disney+-t hódítsa meg, hanem a mozikat is. Idén előttünk van még egy Örökkévalók és egy Pókember: Nincs hazaút is, jövőre pedig jön a Doctor Strange folytatása, a Thor következő része és az új Fekete Párduc film is, ahogyan már 2023-ra is meg vannak Kevin Feige-nek a tervei (szerepel köztük a Marvel Kapitányt folytató The Marvels, A galaxis őrzői 3 és a harmadik Hangya is).

De 2023 nemcsak megjelenések szempontjából lesz fontos, hanem több fontos projekt forgatása is elkezdődhet a pletykák szerint. A Geeks WorldWide egyelőre semmivel sem megerősített, így óvatossággal kezelendő jelentése szerint a Marvel 2023-ban négy tartalmat is elkezdhet gyártani.

Hirdetés

Az egyik a Fantasztikus Négyes film, a második a Shang-Chi 2, a harmadik az Öngyilkos Osztagra hajazó Thunderbolts, a negyedik pedig egy Fekete Párduc spin-off sorozat, ami a Danai Gurira által megformált Okoyére fókuszálna.

Ezek közül a Fantasztikus Négyesről tudunk annyit, hogy a Pókember: Nincs hazaút rendezője, Jon Watts fogja elkészíteni, viszont nem ez a legérdekesebb projekt mind közül, hanem a Thunderbolts, amit a képregényekben összetrombitált már többek között Helmut Zemo is. Az a Zemo, aki a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban is fontos szerepet kapott, és akinek nyitva hagyták a lehetőséget a visszatérésre - akárcsak a Tél Katonájának. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)