Hirdetés

Ezekkel a fellépőkkel tér vissza 2022-ben a Sziget Fesztivál

|

Dua Lipa, a Kings of Leon és az Arctic Monkeys is ellátogat majd az ország egyik legnagyobb bulijára.

Hirdetés

Nem volt egyszerű dolguk idén a fesztiválozóknak, hiszen a VOLT, a Balaton Sound, a Fezen és a Sziget is elmaradt idén, de a szervezők abban reménykednek, hogy jövőre már gond nélkül meg tudják majd tartani a tömegek szórakozását biztosító rendezvényeket.

Természetesen az idei összejövetelek lemondása után az illetékesek rögtön nekiálltak előkészíteni a 2022-es fesztiválokat: a Sziget például 2022. augusztus 10. és 15. között várja majd a kikapcsolódásra vágyókat, és már az is kiderült, hogy kik gondoskodnak majd a hangulatról. 

Hirdetés

A felhozatal alapján mindenki megtalálhatja majd a zenei ízlésének valót, hiszen ott lesz a 2022-es Sziget Fesztiválon Dua Lipa, az Arctic Monkeys, a Kings of Leon, Lewis Capaldi, a Stromae, a Bastille, Alan Walker, Caribou, a Jungle, Woodkid, FKJ, John Hopkins, Sigrid, slowthai, a Ronnie Flex & The Farm, Rilés, Princess Nokia, Yung Lean és Little Simz. Nem marad távol Beabadoobee, a Clutch, a Fontaines D.C., a Floating Points, az Yves Tumor & Its Band, az Inhaler, a Badbadnotgood, Sevdaliza, a Bob Moses club set és Honey Dijon sem. Sokakat érdekelhet NGHTMRE, Alice Merton, Lola Marsh, a Viagra Boys, az Iceage, Jade Bird, a Black Honey, a Giant Rooks, TOKIMONSTA, Apashe, TSHA, John Talabot és Taahliah is, és az ígéretek szerint a lista még bővülni fog. 

A jegyvásárlás és szállásfoglalás már elindult, olyannyira, hogy a legkedvezményesebb kategória, az Early Bird már el is fogyott. Akinek volt a 2020-as eseményre szóló jegye vagy bérlete, az a hivatalos honlap GYIK részlegét böngéssze serényen, ott minden választ megtalál.

Ti ott lesztek a 2022-es Szigeten?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)