Hirdetés

Ezekkel a filmekkel és sorozatokkal várja előfizetőit a Disney+ áprilisban

|

Új Marvel és Star Wars tartalmak most nem jönnek, de így is lesz mit nézni a következő hónapban.

Hirdetés

Nincs még egy éve, hogy elindult a Disney+ Magyarországon, de ennyi idő is bőven elég volt neki, hogy dobogós helyre kerüljön a steamingszolgáltatók versenyében. A Just Watch statisztikái szerint ugyanúgy 10 százalékon áll, mint az HBO Max, és ha ilyen ütemben gyűjti tovább az előfizetőket, akkor idővel képes lehet megszorongatni az ezüstérmes Amazon Prime Videót, sőt akár még a piacvezető Netflixet is befoghatja.

Ez persze az árazás mellett elsősorban azon múlik, hogy milyen filmekből és sorozatokból válogathatnak az előfizetők. Marvel-fronton most várhatóan visszavesz a Disney, a Csillagok háborúja rajongói előtt viszont izgalmas hetek állnak A Mandalóri 3. évadának köszönhetően. De nem csupán erre a két brandre épül a folyamatosan bővülő kínálat, mint azt rögvest látni fogjátok.

Hirdetés

Az áprilisi újdonságok sorát rögvest két eredeti sorozat nyitja: 5-én debütál az igaz történeten alapuló The Good Mothers, amelyben három nő a gyermekeik érdekében szembeszáll a calabriai maffiával, amelyben maguk is felnőttek.

Ugyanekkor válik elérhetővé a Will Trent második epizódja. Ennek a sorozatnak a címszereplője egy nevelőszülői intézményrendszerben nevelkedett különleges ügynök, aki azon fáradozik, hogy egyetlen gyerek se jusson ugyanarra a sorsra, mint ő.

Április 7-én érkezik az Apró gyönyörű Dolgaink Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján. A történet főszereplőjének a szakmai és magánélete is romokban hever, amikor egy barátja javaslatára tanácsadó rovatot indít.

Tizenkét nappal később, április 19-n felkerülnek az Így jártam apátokkal 2. évadának eddig bemutatott részei, így tovább hallgathatjuk Sophie meséjét arról, hogy miként ismerkedett meg gyermeke apjával.

Jut még egy sorozatpremier áprilisra, méghozzá Sam - Egy szász címmel. Az április 26-án debütáló produkció Samuel "Sam" Njankouo Meffire, az NDK első fekete rendőrének történetét dolgozza fel.

Végezetül április 28-án érkezik a Pán Péter és Wendy című, közvetlenül a Disney+-ra gyártott film, amelyben a már többször adaptált történetet meséli el újra, főszerepben a milliók által ismert karakterekkel.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)