Hirdetés

Ezekkel a hősökkel és zombikkal már biztosan találkozunk a 18-as karikás Marvel Zombies animációs sorozatban

|

A San Diego-i Comic-Conon a Marvel Zombies is kapott egy kis szeretetet.

Hirdetés

Valószínűleg sokan egyetértenek abban, hogy a What If...? animációs sorozat első évadának egyik legjobb része az az epizód volt, ami egy olyan világot mutatott be, ahol a Föld legnagyobb hőseinek egy része (és az emberiség nagyja) agyevő zombikká változott. Az epizód sikere után nem is csoda, hogy a Marvel Studios bejelentette a Marvel Zombies spin-off sorozatot, a San Diego Comic-Conon pedig erről is érkeztek részletek.

Anno a Marvel Zombies egy képregénysorozat volt, amit a The Walking Dead alkotója, Robert Kirkman írt még 2005-ben - talán ezért is sikerült ennyire jól az eredeti mű. Most itt az idő, hogy a sorozatos adaptáció is még több rajongónak csavarja el a fejét.

Hirdetés

A szereposztás alapján pedig erre minden esély megvan, hiszen a Comic-Conon mutatott képek alapján zombiként felbukkan majd Skarlát Boszorkány, Szellem (tudjátok, A Hangya és a Darázsból), Sólyomszem, Okoye, Förtelem, Marvel Kapitány és Amerika Kapitány (fele) is. Nagyon úgy fest, hogy az Örökkévalók közül Ikaris is pórul járt, és zombi(féleség) lett belőle. A jófiúk oldalán többek között Vörös Őr, Jimmy Woo, Kate Bishop, Yelena, Shang Chi és Ms. Marvel szerepeltetése várható a képek alapján.

Mindezeken felül eléggé fura, Mad Max szerű cuccban a skrullok is tiszteletüket teszik a sorozatban, ami 2024-ben fog a Disney+-on landolni. A sorozat 18-as karikát, egészen pontosan TV-MA besorolást kap (ez a mozis R-besorolás televíziós megfelelője). Ez történelmi pillanat, ilyenre ugyanis korábban a Marvel Studios egyetlen produkciója esetében sem volt példa. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)