Hirdetés

Ezekkel a sztárokkal találkozhatsz a Budapest Comic Conon

|

A hírességek is megcélozzák júniusban a Budapest Comic Cont.

Hirdetés

A Budapest Comic Conon temérdek remeknek ígérkező program várja a képregényrajongókat és úgy általában a geekeket, de meghívott sztárvendégekből sem lesz hiány. Egyes hírességekhez ráadásul fotós vagy dedikálós kiegészítőjegyet is vásárolhattok.

Ilyen jegyek birtokában értelemszerűen az adott hírességgel lesz lehetőségetek lőni egy közös fényképet, vagy megszerezni az ő hőn áhított aláírását. Most gyorsan összeszedjük, kik is érkeznek.

Hirdetés

Christopher Lambertet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen az egykori Hegylakó és Tarzan (és persze Raiden az első Mortal Kombat moziból) évtizedek óta a pályán van. Sean Biggerstaff neve a Harry Potter-rajongóknak lesz ismerős, ő alakította ugyanis Oliver Wood az első két, illetve a legutolsó Potter-filmben. Georgia Hirstre pillantva mindenkinek azonnal be fog ugrani a Vikings tévésorozat, ebben alakította ugyanis ő Torvit, nem kevesebb mint 63 epizódban. Jack Gleeson, azaz Joffrey Baratheon értelemszerűen az HBO-s Trónok harca tévésorozatban vált szeretve gyűlölt karakterré. Szintén nem lehet ismeretlen John Rhys-Davies, aki Gimli volt A Gyűrűk Urában.

Spencer Lee Wilding nem más, mint az a színész, aki a Zsivány Egyesben magára ölthette Darth Vader legendás páncélját, de korábban is láthattuk egy halom fantasy, sci-fi és képregényes moziban, kisebb-nagyobb szerepekben. Végezetül biztosan ott lesz a rendezvényen még egy Potter-színész: Georgina Leonidas Katie Bellt játszotta el a Harry Potter és a Félvér Hercegben és a Halál ereklyéi mindkét részében.

Hirdetés

Már csak a rendezvény képregényes tematikája miatt is mindezeken felül érdemes megjegyezni, hogy ott lesz a Budapest Comic Conon David Lloyd, az Alan Moore-féle V for Vendetta és több Hellblazer képregény illusztrátora, valamint Futaki Attila magyar képregényrajzoló, kinek munkásságát a Severed minisorozat, valamint a Spirál dicséri.

Cosplayerek terén pedig olyan elismert nevekre számíthattok, mint Florencia, Daisy, Miriama Michalovicova, Mogu vagy épp Luce.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)