Hirdetés

Ezen a masszív aukción akár Indiana Jones kalapját is megveheted

|

Több mint 500 hollywoodi produkció kellékei kerülnek kiárusításra.

Hirdetés

Nincs olyan filmkedvelő, aki ne adná oda a fél veséjét azért, hogy kedvenc karakterének valamelyik tárgyát a gyűjteményében tudhassa, az aukciók pedig kifejezetten erre az érzésre építenek. Ilyen lesz a Prop Store által bejelentett gigászi árverés is, aminek keretében vagy 500 különböző hollywoodi produkció több mint 1300 kelléke talál majd gazdára, valószínűleg komoly összegekért. 

A június 29. és július 1. közé belőtt aukció ismertetője szerint olyan franchise-ok tárgyaira számíthatnak az érdeklődők, mint a Star Wars, az Indiana Jones, a Fűrész, a Csillagközi invázió, a Star Trek, a Warcraft és a Harry Potter. Licitálásra bocsátják például Indiana Jones kalapját (ami egyes becslések szerint akár 250 ezer dollárért is elmehet), Harry Potter pálcáját és szemüvegét, a Jim Carrey által viselt és aláírt Maszkot, valamint Carrie Fisher jegyzetekkel teli, bőrkötéses forgatókönyv-példányát A Birodalom visszavágból.

Hirdetés

Íme egy kis ízelítő: 

Az ereklyék teljes listája június elsején válik megtekinthetővé, de aki nagyon türelmetlen, az már most is megveheti nagyjából 15 ezer forintért cserébe. Az aukció helyileg Los Angelesben lesz, de lehet majd  telefonon keresztül és online is licitálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)