Hirdetés

Ezért fogja Arnold Schwarzenegger Zeuszt alakítani

|

Schwarzenegger nagyon lelkesnek tűnt egy új szerepe kapcsán, amiben görög istenné válhatott.

Hirdetés

Az akciófilmek rajongói múlt héten vad találgatásokba kezdtek, miután Arnold Schwarzenegger kirakott egy plakátot, amin Zeusz szerepében pózolt. Egy kicsit gyanúsnak tűnt a dolog, tekintettel arra, hogy a poszteren csak az istenség neve szerepelt, de így is kíváncsian vártuk a fejleményeket.

A dolog sajnos sokkal kevésbé izgalmas, mint remélni mertük: a BMW egy teaser videóval lerántotta a leplet a projektről, ami gyakorlatilag csak egy (valószínűleg nagyon drága) reklám lesz.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a hype csak arra ment ki, hogy Arnold felpörgessen egy BMW-t, aminek reklámját majd a Super Bowlon fogják leadni.

A videó teljes verziója február 13. után lesz elérhető, de nem számítunk nagy izgalmakra. Valószínűleg csak arról van szó, hogy az autós óriás újabb elektromos autókat fog piacra dobni.

Ez az egész csak azért lehangoló, mert nagyon szívesen megnéztük volna Arnoldot egy görög isten szerepében akciózni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)