Hirdetés

Ezért lett a Sandman a 2022-es év egyik legjobb sorozata

|

Videóban meséljük el, miért imádtuk annyira a netflixes Sandman: Az álmok fejedelme szériát.

Hirdetés

Írott formában már beszámoltunk arról, hogy szerintünk miért annyira zseniális a Netflixre érkezett Sandman: Az álmok fejedelme sorozat első évada, de most a megszokott módon videóban is elregéljük nektek ugyanezt. Neil Gaiman legendás képregényéről sokan állították, hogy egészen egyszerűen megfilmesíthetetlen, de erre most maga az eredeti alkotó cáfolt rá.

A Sandman sorozat ugyanis Neil Gaiman, valamint David S. Goyer és Allan Heinberg közös szüleménye, mely felvette a 2022-es standardoknak tekinthető inkluzivitást, ebből a tekintetből tehát illeszkedik az átlagos Netflix-kínálathoz, minőség terén elképesztően kimagaslik onnan. 

Hirdetés

Nektek mennyire jött be a Sandman: Az álmok sorozat? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha elnyerte a tetszéseteket a videó, akkor ezt egy like-kal tudjátok tudomásunkra hozni, illetve természetesen bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. Amennyiben esetleg támogatnátok is valamilyen formában a munkánkat, akkor erre a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók segítségével van lehetőségetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)