Hirdetés

Ezért nem Andy Serkis rendezi a Venom 3-at is

|

A következő Venom film élére mást választott a Sony Pictures, és nem véletlenül.

Hirdetés

A 2018-ban bemutatott Venom filmnek még megvolt a maga bája, és akkor is tudott szórakoztató lenni Tom Hardy főszereplésével, ha valójában sokban - például Eddie karakterében is - eltért az alapanyagtól, a képregényektől. Azt még Ruben Fleischer (Zombieland, Uncharted) hozta tető alá, aztán a 2021-es folytatás, a Venom 2. - Vérontó esetében már nem ő, hanem Andy Serkis (Maugli, Lélegzetvétel) csücsült a rendezői székbe, ami a kritikák alapján nem sült el túl jól

A pénztáraknál azonban nem teljesített rosszul a második rész, 110 milliós költségvetésből több mint 500-at csinált globálisan. A Sony be is jelentette a Venom 3-at, amelynek rendezését már nem Serkisre, hanem Kelly Marcelre bízták, aki korábban "csak" forgatókönyveket írt. 

Hirdetés

Felmerülhet a kérdés, hogy ha ilyen jól szerepelt bevételügyileg a film, akkor miért nem Serkis rendezi a Venom 3-at is egy újonc helyett (aki egyébként eddig is dolgozott a franchise szkriptjein, szóval nem ismeretlen számára a karakter). Ezt maga a rendező válaszolta meg a Slashfilmnek nyilatkozva:

"Nézd, nagyon jól éreztem magam a [Venom 2] forgatásán. Tom Hardy nagyon jó barátom, és nagyon büszke voltam a munkámra, és nagyon jól éreztük magunkat. Nagyszerű volt egy kis időre a franchise őrzőjének lenni. Annyi projektem van, amin épp most akartam [dolgozni], mint például az 'Állatfarm'. Épp azon voltunk, hogy elkezdjük a gyártást, de aztán elhalasztottuk, mert jött a 'Venom'. Tényleg nagyon a csúcson kell lennem azokkal, amikre már régóta építek. De nagyon örülök, hogy Kelly ezt csinálja. Annyira ura annak az anyagnak, amit Tommal együtt csinál. Ők ketten egy remek csapat, akikkel remekül lehet együtt dolgozni. Nagyon izgatottan várom, hogy mit fognak kitalálni."

Ezek alapján tehát Serkis egyszerűen túl elfoglalt és szeretné megvalósítani a saját terveit ahelyett, hogy folytatásokon dolgozna megrendelésre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ő maga is elismeri, hogy mennyire túlpörgeti a munkát:

"Szeretek dolgozni. Imádok dolgozni. Nem alszom, pedig kellene. Mindenki azt mondja, hogy nagyon rosszat tesz az embernek, ha nem alszik, és tudom, hogy igazuk van. De nem vagyok benne jó."

Rendezőként George Orwell Állatfarmjának netflixes adaptációján dolgozik, producerként Taika Waititi focis projektjét (Next Goal Wins) és az úttörő fotós, Eadweard Muybridge életrajzi filmjét (Freezing Time) támogatja, míg színészként a Luther filmben és a Squadron 42 videojátékban is láthatjuk majd, szóval tényleg nem unatkozik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)