Hirdetés

Ezért nem lesz Bosszúállók film az MCU negyedik és ötödik fázisában

|

Kevin Feige elmagyarázta, miért döntöttek úgy, hogy változtatnak a korábbi rendszeren.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának első három fázisát kollektíven Infinity Sagának nevezik, az első Vasemberrel kezdődő történetet a Bosszúállók: Végjáték zárta le, és bár a harmadik fázis része volt az ezt követő Pókember: Idegenben is, annak cselekménye jóval az egész világot megváltoztató események után zajlott.

Minden fázisban kaptunk legalább egy Bosszúállók filmet: 2012-ben az első részt, 2015-ben az Ultron korát, majd 2018-ban a Végtelen háborút és egy évvel később a Végjátékot. Most már az ötödik és részben a hatodik felvonás menetrendjét is ismerjük, így azt is tudjuk, hogy a korábbi rendszer változik.

Hirdetés

Az MCU felett bábáskodó Kevin Feige elárulta ennek okát: 

"Az az igazság, hogy amikor az első, második és harmadik fázist csináltuk, kevesebb projekt volt több év alatt. Kisebbek voltak és egyedi karaktertörténeteket meséltek el, akkor úgy éreztük jónak, hogy két-háromévente legyen egy Bosszúállók film. Ahogy összeállt a negyedik, ötödik és hatodik fázis, egyre több projekt lett egyre kevesebb évre - a sok fantasztikus dolog miatt, amit a Disney+-ra csinálhatunk, és hogy a Fox karaktereit, a Fantasztikus Négyest és Deadpoolt is használhattuk. [...] A Bosszúállók filmeknek egy saga lezárásaként kell szolgálnia."

Hozzátette, a Bosszúállókat a Multiverse Saga lezárásaként akarják használni, ezért ér majd véget a történet két filmben: a The Kang Dynasty 2025. május 2-án, a Secret Wars 2025. november 7-én kerül mozikba az Egyesült Államokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)