Hirdetés

Ezért nem lesz több Vissza a jövőbe mozi

|

A klasszikus filmtrilógián íróként dolgozó Bob Gale most egy interjúban fejtette ki, hogy miért kizárt a széria folytatása.

Hirdetés

A Vissza a jövőbe sokunk számára a mai napig gyerekkori kedvencként él, hiszen olyan klasszikusról beszélünk, melyhez a filmipar is előszeretettel nyúl vissza. Valószínűleg a rajongók közül legtöbben nemet mondanának egy esetleges folytatásra, de valljuk be: egy kis kíváncsiság azért motoszkál bennünk, hogy vajon akad-e még elmesélni való Marty McFly-ról és a Dokiról. 

Most az egyik író, Bob Gale érintette a témát egy podcastben, melyben arról beszélt, hogy szerinte lényegében kizárt, hogy készüljön egy folytatás.

Hirdetés

Elmondása szerint egy Vissza a jövőbe film elképzelhetetlen Marty McFly, azaz Michael J. Fox nélkül. Márpedig a színész jövőre tölti be a hatvanadik életévét, ami viszont ennél is nagyobb gond, hogy Parkinson-kórban szenved, emiatt vissza is vonult a színészettől. 

Emellett arról is beszélt, hogy egy ennyi év után leforgatott folytatás egészen biztosan nem felelne meg a rajongóknak, és jó eséllyel a saját elvárásaiknak sem. Megemlítette a Star Wars: Baljós árnyakat is, ami szerinte remek tanulság, hogy néha jobb nem bolygatni egy szériát.

"Mi nem szeretnénk azok a fickók lenni, akik készítenek egy mozit, ami lényegében csak pénzgyűjtésre szolgál. A Universal folyton azzal jön, hogy egy csomó pénzt kereshetnénk vele, mi viszont úgy gondoljunk, hogy már egy csomó pénzt kerestünk az eredeti filmekkel, amiket úgy szeretnünk, ahogy vannak. Büszke szülőként, nem fogjuk eladni a gyerekünket prostituáltnak."

Emellett arra is kitért, hogy van egy megállapodásuk, miszerint az eredeti alkotók beleegyezése vagy közreműködése nélkül nem készülhet új Vissza a jövőbe, ők pedig mind egyetértenek, hogy a trilógiát jobb békén hagyni. Csak egyetérteni tudunk vele, de azért a nagy újraegyesülésnél megdobbant a szívünk:

Ti megnéznétek egy folytatást vagy inkább Gale álláspontján vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)