Hirdetés

Ezért nem szerepel majd Rowling a Harry Potter évfordulós különkiadásában

|

Kiderült, mi az oka annak, hogy az írónő nem nosztalgiázik a színészekkel a Harry Potter 20. évfordulója alkalmából.

Hirdetés

Januárban kerül fel az HBO GO-ra a Harry Potter - Visszatérés Roxfortba, melyben a filmek színészei nosztalgiáznak és beszélgetnek arról, hogyan élték meg a forgatást, a sikert, mit jelent számukra a franchise. A három főszereplőhöz számos mellékszereplő is csatlakozik, azonban a könyvek írója, J. K. Rowling nem lesz ott.

Az Entertainment Weekly megpróbálta kideríteni, mi ennek az oka, hiszen nélküle nem létezhetne az egész varázsvilág.

Hirdetés

Az oldal arra jutott, hogy Rowling csapata elutasította a meghívást, úgy gondolták, 2019-es archív felvételek pont elegendőek lesznek. A hozzá közeli források szerint a transzfóbnak ítélt megnyilvánulásai és az ennek következtében kialakult botrányok nem játszottak szerepet a döntésben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindenesetre annak örülhetünk, hogy egyebek mellett Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Matthew Lewis, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Jason Isaacs, Gary Oldman, illetve Chris Colombus, Alfonso Cuarón, Mike Newell és David Yates rendezők is beugranak egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)