Hirdetés

Ezért nem tér vissza Morpheus a Mátrix 4-ben

|

Sajnos Laurence Fishburne kimarad a buliból, de nem a saját hibájából.

Hirdetés

Már nagy erőkkel készül a Mátrix 4, amire Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss nagy örömmel térnek vissza. A rajongók visszavárták Smith ügynököt és Morpheust is, de ők kimaradnak, legalábbis az eredeti színészek biztos nem lesznek benne a filmben. Laurence Fishburne esetében egy nagyon egyszerű okról van szó.

Hirdetés

A New York Magazine egyik riportere elkapta egy gyors interjúra a színészt, és kikérdezte őt a Mátrix 4-ről. Mint kiderült annyiról van szó, hogy Fishburne-t nem hívták a folytatásra.

"Engem nem hívtak meg, de a többieknek sok sikert kívánok. Remélem, hogy remekül sikerül majd."

- mondta Fishburne, egyébként kifejezetten hálásan beszélt a Mátrix trilógiáról és az abban betöltött szerepéről:

"Valószínűleg ez lesz az a szerep, amire a legtöbben emlékeznek majd, ami remek; nem ez lesz az egyetlen, amire emlékeznek majd, ami még jobb. Egyik kezembe Darth Vadert kaptam, Obi-Want a másikba. Belekevertünk egy kis Bruce Leet, Muhammed Alit, és hozzácsaptunk egy kis kung fut. Egy régi történet egy modern kontextusban. Az egyetlen, a megváltó, a Buddha, az istenség, a tökéletes lény története a digitális korban."

Hugo Weaving, aki Smith ügynököt játszotta sajnos beosztásbeli problémák miatt nem lehet benne a Mátrix 4-ben. A két színész hiánya abszolút érződni fog, de reméljük, hogy azért a srácok így is méltó folytatást tudnak összehozni majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)