Hirdetés

Ezért örül annak az Örökkévalók rendezője, hogy szabad kezet kapott a Marveltől

|

Az is tisztázódott, hogy kit jegyez végül íróként az MCU sokszínű, ambiciózus csapatfilmjének stáblistája.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt 2009 óta 2020 volt az első olyan év, hogy a Marvel Moziverzum egyetlen árva filmet (és most már sorozatot) sem tudott bemutatni, lényegében olyan masszív 2021-es évet összehozva ezzel, hogy ha a pandémia is úgy engedi, akkor idén tényleg Marvel-túladagolást kapunk. Ehhez egészen pontosan hat Disney+-os sorozat, illetőleg jó pár mozifilm, a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, a félig Sony-féle, cím nélküli Pókember 3., valamint az MCU új szegletét feltáró Örökkévalók járulhat hozzá.

Ha már Örökkévalók: nemcsak mi várjuk ezt a hol keményvonalas sci-finek beillő, hol Bollywoodot és animéket megidéző, tehát rendkívül sokszínű alkotást, hanem maga a rendező - pontosabban író-rendező -, Chloé Zhao is (A rodeós, A nomádok földje), aki Margaret Gardinernek adott interjújában most azt is elárulta, hogy eddigi szerzői filmjeihez hűen ezt a produkciót is maga jegyzi íróként, legalábbis őneki tulajdonítja majd a stáblista a forgatókönyv végső változatát.

Hirdetés

Zhao hozzátette: nem tudna elképzelni saját filmet az írói hozzájárulása nélkül, és fél is attól, hogy ez egy nap úgyis bekövetkezik, ugyanakkor hálás a stúdiónak amiatt, hogy már az ötlet felvázolásának legelső pillanatától kezdve megértette és támogatta törekvését, hogy egyszerre akart valami méreteiben grandiózus, egyben meghittet is létrehozni.

Az Örökkévalókban többek közt Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Richard Madden és Kit Harington lesz látható, mialatt Lauren Ridloff az MCU első siket, Brian Tyree Henry pedig az első nyíltan meleg férfi szuperhősét alakítja benne. Tervezett hazai premier 2021. november 4-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)