Hirdetés

Ezért vállalta el Josh Brolin Thanos szerepét

|

A színész szerint simán benne volt a pakliban, hogy elutasítsa a Marvel egyik legendás gonoszának szerepét, azonban valami nagyon megfogta az őrült titán karakterében.

Hirdetés

A legutóbbi két Bosszúállók film teljesen átalakította azt a filmes univerzumot, amit az elmúlt bő egy évtizedben megismertünk és megszerettünk. Ehhez hatalmas szükség volt egy ikonikus gonosz karakterre, a Russo testvérek pedig kiváló munkát végeztek Thanosszal, akit a közönség egyaránt tudott megérteni, megszeretni és meggyűlölni. 

Persze az őrült titán hiteles megjelenítéséhez egy remek színész is kellet, és most már tudjuk, hogy Josh Brolin kitűnő választás volt a szerepre. A színész most egy podcastben mesélt arról, hogy egészen pontosan miért vállalta el a szerepet.

Hirdetés

A rosszmájúak egyből rávághatnák, hogy nyilván pénzért, amit a Marvel sohasem mért szűkmarkúan sztárjainak. Azonban amikor Brolin az első Bosszúállók alatt rábólintott a szerepre, még csak egy szimpla film-végi cameóról volt szó, tehát itt még nem sok vizet zavart a pénz, és saját bevallása szerint más lett a fő motiváció. Amikor a Marvel átnyújtott neki egy vaskos anyagot a karakterről, valami felkeltette a figyelmét:

"Imádtam, hogy mindenki ott volt. Ha csak az egyik Bosszúálló lett volna - lehet hogy nem kéne ezt mondanom, de hát most már elárulom -, akkor valószínűleg nem vállaltam volna. De az összes Bosszúálló vonul majd harcba egy figura ellen? Ez tetszett."

A színész azt is elárulta, hogy nagyon szerette a Russo testvérek módszerét. Összehasonlításképp felhozta másik Marveles feltűnését a Deadpool 2-ben. Szerinte ez nehezebb volt, mert konkrét utasítások nyomán kellett megformálnia a karaktert, míg a Russo testvérek különböző filmeket - például a Sebhelyesarcút és a Kánikulai délutánt - említették példaképp, hogy szerepbe hozzák, sokkal lazábban kezelve a dolgokat, több teret hagyva a színészi szabadságnak.

Az biztos, hogy remek munkát végeztek, és Brolin hírnevén is rengeteget lendített az őrült titán, így utólag egészen biztos nem volt rossz döntés ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)