Hirdetés

Ezra Miller a jövőben is játszhatja Flash-t?

|

A jelentések szerint a Warner Bros. Discovery hajlandó lenne azután is alkalmazni a színészt, hogy nyáron bemutatják az önálló filmjét.

Hirdetés

Tavaly, a Warner Bros. és a Discovery egyesülését követően igazi vérengzést rendezett a David Zaslav vezette új vezetőség a tartalmak körében, természetesen mindezt a spórolás jegyében. Számos alkalmazottat elbocsátottak, az HBO Maxról rengeteg film és sorozat került le (nálunk A besúgó eltüntetése volt talán a legfájóbb), és természetesen nem úszták meg a még be nem fejezett projektek sem, így többek között a Batgirl film és a Scooby folytatás is kukában végezte.

Zaslavék aztán a DC részleget is rendbe szedték: James Gunn és Peter Safran kezébe adták az irányítást, hogy gondolják újra a szuperhősök jövőjét, ez pedig olyan döntésekkel járt együtt, mint hogy Henry Cavill mégsem tér vissza Supermanként, Dwayne Johnsont valószínűleg nem látjuk többé Black Adamként és Jason Momoa is már csak egyszer lesz Aquaman, utána mást játszhat

Hirdetés

Egyik lépés sem talált hatalmas népszerűségre a rajongók körében, pláne azt figyelembe véve, hogy közben mi történik a The Flash körül. A botrányt botrányra halmozó Ezra Miller önálló filmje ugyanis látszólag zavartalanul meg fog jelenni júniusban, pedig a többször is letartóztatott színésznek komoly vádakkal kell szembenéznie a bíróságon.

A Variety forrásai szerint a Warner Bros. Discovery néhány vezetője a jövőben is hajlandó lenne együtt dolgozni Millerrel, köszönhetően annak, hogy a színész igyekszik távol maradni a problémáktól, mióta tavaly belátta, hogy komoly mentális gondokkal küzd és orvosi segítséget kért. Ez állítólag újra megnyitotta az ajtót számára ahhoz, hogy később ismét megjelenjen Flashként - pár hete érkezett jelentés arról is, hogy a stúdió bízik a film sikerében, így már iratja a The Flash 2 forgatókönyvét a biztonság kedvéért, de nem tudni, hogy ezt mennyiben érintette Gunnék érkezése. 

A színész következő tárgyalása január 13-án lesz, sok fog múlni rajta. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)