Hirdetés

Ezra Miller állítólag találkozott a Warner Bros. Discovery vezetőivel

|

A szándék az, hogy közös erővel megmentsék a PR-katasztrófába sodródó Flash filmet.

Hirdetés

Ezra Miller előtt nagy jövő állt, hiszen olyan franchise-okból vette ki a részét, mint a DC és a Harry Potter, ráadásul előbbi kapcsán már a küszöbön volt a saját filmjének bemutatása. Aztán valami nagyon félrecsúszott a színésznél: az elmúlt hónapok során többször is letartóztatták, botrányt okozott különböző helyeken és további incidensekkel is összefüggésbe hozta a rendőrség - a legutóbbi vád ellene a betöréses lopás volt. Miller ámokfutása finoman szólva sem jött jól annak a vállalatnak, amely Johnny Depp-pel korábban azonnal szakított egyetlen ügy miatt, és amelynek új vezetősége sorra kaszálja el a projekteket, távolíttatja el a tartalmakat az HBO Max-ról. 

Erősen benne van a pakliban, hogy a The Flash bemutatása után Ezra Millert kirúgják a DC univerzumából, viszont addig is kezelni kell az aktuális helyzetet. A jelentések szerint a vezetőségnél több forgatókönyv is lejátszódott, amik közül az egyik az volt, hogy a színész forduljon szakemberhez és tisztázza a dolgokat egy nyilatkozatban, végül ez az opció érvényesült is. Miller a sajtónak eljuttattot közleményében bocsánatot kért minden korábbi tettéért és ígéretet tett arra, hogy orvosi segítséget kér, mivel belátta, hogy nagyon komoly mentális gondokkal küzd. 

Hirdetés

A kanosszajárás legújabb állomása a The Hollywood Reporter jelentése alapján a Warner Bros. filmes részlegének vezetői voltak: Miller és ügynöke, Scott Metzger találkozott Michael De Lucával és Pam Abdyval, akiktől bocsánatot kértek, amiért negatív reklámot generáltak a The Flashnek, és megerősítették elkötelezettségüket a film, valamint a színész kezeltetése mellett. Miller állítólag azután kérte a találkozót, hogy olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a filmet törölhetik.

A THR szerint a Warner Bros. Discovery-nél az utóbbi időben javult a hangulat a The Flash kapcsán, amit a tesztvetítések kedvező eredményei és Miller hozzáállása is elősegítettek. Ennek ellenére a színésznek több problémával is szembe kell néznie a közeljövőben (a betöréses lopás és a molesztálás vádjával is), szóval hiába datálták 2023 nyarára az önálló Flash filmet, még nem lélegezhet fel a vállalat, egyelőre csak elodázták az esetleges PR-katasztrófát, de nem úszták meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)