Hirdetés

Ezra Miller nőverő videójától hangos az internet, de mi is történt valójában?

|

A kamerás videón mindössze annyi látszik, hogy a színész a földre viszi az őt viccből provokáló nőt, utána hirtelen véget ér a felvétel.

Hirdetés

Nem lehet jó napja Ezra Miller ügynökeinek. A Legendás állatok filmekben Credence Barebone-t, a DC mozikban pedig Barry Allent, azaz Flasht alakító színész ugyanis fura verekedésbe keveredett Izlandon. 

Hirdetés

Az eléggé homályos sztori szerint Miller a Reykjavík városában található Prikið Kaffihús pubban április 1-jén összetűzésbe keveredett a személyzettel, akik ki is vezették őt. Az utcán a balhé során szerzett sérüléseit mutogatta egy nőnek, aki viccesen megkérdezte, vele is akar-e bunyózni a színész. Nos, a jelek szerint Miller akart, mivel hamar a földre vitte a hölgyet, látszólag cseppet sem gyengéd módon, a nyakát megragadva.

A Prikið Kaffihús pub illetékesei ugyan komolyan veszik az ügyet, és elítélik az erőszak minden formáját, de végül nem hívtak ki rendőrt. Így azt sem tudni, hogyan rendeződött a nézeteltérés, de annak fényében, hogy nem értesítették a hatóságokat, valószínűleg nem sérült meg senki sem. 

Fontos, hogy sem Ezra Miller, sem a mögötte álló Warner nem kommentálta még az esetet, a hivatalos közleményekig pedig minden érdemes a helyén kezelni. Mi továbbra is nagyon reméljük, hogy az egész csak egy rossz vicc, bármennyire is nem annak tűnik a videó alapján. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)