Hirdetés

Ezra Miller visszatért a The Flash munkálataihoz, már dolgozik az újraforgatásokon

|

Mindenkinek megvan a véleménye a problémás színészről, de úgy tűnik, hogy legalább a Warner döntéshozóit sikerült megnyugtatnia.

Hirdetés

The Wrap jelentése szerint Ezra Miller felbukkant a The Flash forgatásán. Az Igazság Ligájának sztárja az elmúlt hónapokban erősen megkérdőjelezhető magatartást tanúsított, de úgy tűnik, hogy egyelőre összeszedte magát, és legalább dolgozni megjelent.

A magazin forrásai úgy tudják, hogy Miller és ügynöke sikerrel tárgyaltak a Warner Bros. főnökeivel. A találkozó nagyon pozitív hangvétellel zárult, és ennek köszönhetően minden munkálat folytatódhatott.

Hirdetés

Ipari bennfentesek értesülései szerint a Warner Bros. fejesei komolyan fontolgatták a The Flash kukázását, mivel Miller botrányai egyébként is akkoriban kezdtek felpörögni, amikor a döntéshozók elkezdték kigyomlálni a DC projekteket. Az első tesztvetítések azonban akkora sikert arattak, hogy adtak egy esélyt Millernek, aki legalább a publikum szemében megkísérelte rendbehozni megtépázott renoméját.

A The Flash újraforgatásai így most folytatódhatnak, és a korábbi botrányoktól függetlenül úgy tűnik, hogy a film még mindig a 2023. június 23-as premierdátumot célozza meg. Reméljük, hogy ez már így is marad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)