Hirdetés

Ezra Millert kirúgják az DC univerzumából

|

A legfrissebb jelentések szerint a Warner nem tervezi, hogy a továbbiakban együtt dolgozna Millerrel a közelmúlt eseményei miatt.

Hirdetés

A hír írásának pillanatában (Miller körül jelenleg kb. 5 percenként változnak a dolgok) a Warner Bros. még azt tervezi, hogy mozikba engedi majd a The Flash filmet 2023. június 23-án. Ez nem változott, de az igen, hogy mekkora szerepet szánnak Ezra Millernek a franchise jövőjében.

Deadline jelentése szerint semekkorát. Miután a filmsztár neve az elmúlt hetekben többször is felbukkant különböző botrányok kapcsán a Warner minden további vele kapcsolatos projektet el akar kaszálni. Millert idén kétszer is letartóztatták Hawaiiban testi sérülésekhez vezető fizikai támadások miatt,  később pedig távoltartási végzést kértek ellene, mert egy kiskorú, nembináris személlyel keveredett kétes helyzetbe.

Hirdetés

A színésznek ez sem volt elég, és később az Instagram fiókján kezdte heccelni mémekkel az őt kereső rendőröket. A fiókját azóta letiltották.

Ezek fényében nem csoda, hogy a Warner nem szeretne többet a színésszel dolgozni. A Deadline értesülései szerint a stúdió korábban megpróbált segítséget nyújtani Millernek, de ahogy halmozódtak a botrányok, úgy egyre jobban lemondtak róla.

Belsős források azt állítják, hogy a The Flash munkálatai nagyon jól állnak, és már a CGI effektek nagyjával is elkészültek. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a közelmúlt eseményeinek fényében a Warner mit fog lépni a már nagyrészt elkészült filmmel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)