Hirdetés

Ezra Millert megint lecsukták, ezúttal székkel dobott meg egy nőt a The Flash és a Dumbledore titkai sztárja

|

Ezra Miller továbbra sem bír magával, lassan tényleg hazajöhetne Hawaiiról, ahol ismételten rács mögé került.

Hirdetés

Ezra Miller kedd reggel engedte el a hawaii rendőrség, a nyomozás azonban továbbra is tart, a színész ugyanis most épp egy magánlakásban bontotta a rendet. A rendőrségi jelentés szerint az eset hajnalban egy privát összejövetelen történt, ahol Miller felhúzta magát azon, hogy távozásra szólították fel, majd eldobott egy széket, amivel fejbetalált egy 26 éves nőt. A hölgyet ellátták az orvosok, nagyjából másfél centis vágás keletkezett a fején. 

Millert hajnali fél 2-kor találták meg a rendőrök, 4 óra 5 perckor viszont már ki is engedték a kapitányságról. Ez már a sokadik eset, hogy a hawaii hatóságoknak dolga van a színésszel, pár hete egy bárban randalírozott és azért kellett lecsukni. Mióta Hawaiin tartózkodik, legalább tízszer hívták a rendőröket Miller miatt.

Hirdetés

A történtek fényében pedig egyre valószínűbb hogy a Warner és a DC is komoly lépésekre fogja elszánni magát, bőven benne van a pakliban, hogy az elkövetkező Legendás állatok filmekből és a DC Comics filmadaptációkból is kihajítják a színészt. A Legendás állatok: Dumbledore titkait ugyebár csak épp most mutatták be, és egyébként is kérdéses a széria sorsa, Miller önálló The Flash mozija viszont csak jövő nyáron érkezik.

Több mint egy év alatt csillapodhatnak a kedélyek, így nem gondoljuk, hogy Ezra Miller teljesen kivágják a The Flashből, és mással veszik újra az összes jelenetét, de ezen a ponton az azért biztos, hogy nem szívesen lennének a Warner Bros. döntéshozóinak helyében. Valahogy mindenképpen reagálniuk kell, és ez a reakció már nem várathat sokáig magára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)