Hirdetés

Ezra Millert nem vágják ki a The Flash moziból, úgy tűnik, minden botrányt meg fog úszni

|

Sokan gondolták úgy, hogy Ezra Miller repülni fog a The Flash filmből, hiába forgatták már le azt korábban. Nos, a jelek szerint a Warner végül nem így döntött.

Hirdetés

Többször is írtunk már arról, hogy Ezra Miller sorozatos balhéi miatt egyre kellemetlenebbé válhat a Warnernek. A színész ugyebár 2020-ban földre vitt egy őt provokáló nőt, nemrég pedig először azért tartóztatták le, mert Hawaiin egy bárban randalírozott, utána pedig azért, mert székkel dobott meg egy nőt. Miller bűnlajstroma megdöbbentően hosszú, ezért is merült fel az, hogy a Warner véglegesen megválik tőle.

Miller egyrészt a jövőre érkező, de már leforgatott The Flash főszereplője, illetve a Legendás állatok széria esetleges folytatásaiban is fontos szerep jutna neki. És most úgy tűnik, nem kell aggódnia, a The Flashből legalábbis nem fogják utólagosan törölni.

Hirdetés

Adam B. Vary, a Variety írója posztolt arról a Twitteren, hogy értesülései szerint a Warner nem fontolgatja a színész kirúgását, Miller tehát továbbra is a The Flash címszereplője. Egy később tweetben az újságíró azt is hozzátette, hogy nem szabad elfelejteni, Ezra Miller a kérdéses film főszereplője, ráadásul Barry Allen többféle verzióját is eljátszotta (a The Flash a DC-s multiverzumot kezdi el kibontani), ezért az ő kivágása gyakorlatilag azt jelentené, hogy közel az egész filmet újra kell forgatni, ami elképesztően drága lenne.

Könnyen lehet, hogy ha még a forgatások előtt állnánk, másként döntött volna a stúdió, de jelen helyzetben pénzügyi alapokra helyezett döntés született. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)