Hirdetés

Ezt a Trónok harca jelenetet nem bírja George R. R. Martin

|

A Trónok harca regények szerzője meglepő választ adott arra, hogy mi a legkevésbé kedves számára az HBO sorozatában.

Hirdetés

George R. R. Martin augusztusban jelentette be, hogy már tényleg csak a Trónok harca könyvén dolgozik, aminek éppen itt van az ideje, hiszen A tűz és jég dala széria folytatása évek óta csúszik. Arra azért szakít időt az író, hogy válaszoljon egyes kérdésekre, most éppen a legkevésbé kedvelt sorozatos jelenetéről nyilatkozott, amelynek kissé meglepő módon semmi köze Kit Haringtonhoz vagy a nemrég elhunyt Diana Rigghez, pedig mindkettő karakterhez kötődnek nagy fordulatok. 

James Hibberd, a Fire Cannot Kill a Dragon könyv szerzője az Entertainment Weekly-n osztott meg  pár információt arról, hogy Martin miket nyilatkozott őszintén a kötetben az HBO sorozatáról. Ebben  többek között nagyon dicsérte Ned Stark halálának és a Vörös Nász kivitelezését is, ám akad olyan is, amivel kifejezetten elégedetlen volt, ehhez pedig az első évadig kell visszamennünk.

Hirdetés

 A szóban forgó jelenet az, amikor Robert Baratheon vadászni megy. A szériában négy fickó gyalogol az erdőben lándzsákat cipelve, és a király élcelődik Renly-n. A könyvben viszont Robert elmegy vadászni, jön a hír arról, hogy egy vadkan halálosan megsebesítette, majd visszahozzák és meghal.

Martin sosem mutatta be a vadászatot, ennek ellenére elmondása szerint tisztában van vele, hogy milyen egy királyi vadászat: több százan lettek volna, vadászokkal, kutyákkal, sátrakkal, kürtökkel, így vadászik egy király. Nem három barátjával és lándzsákkal sétál az erdőben abban a reményben, hogy találkozik egy vaddisznóval. 

De az író kitért a magyarázatra is, akkoriban ugyanis a büdzsé nem engedhette meg magának a lovakat, kutyákat és sátrakat, így be kellett érniük a költséghatékony megoldással. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)