Hirdetés

Már egy Ezüst Utazó filmen is dolgozik a Marvel?

|

Ha igazak a híresztelések, akkor nem sokáig csücsülnek a Foxtól visszaszerzett karaktereken, és egyből munkához is láttak.

Hirdetés

Rengeteg új ajtó megnyílt a Marvel Studios előtt, mikor a Disney végül tényleg felvásárolta a Foxot, és visszakerültek hozzá a jó pár éve eladott filmadaptációs jogok az X-Men és Fantasztikus Négyes karakterei kapcsán. Ennek köszönhetően például olyan szereplők is felbukkanhatnak már a Marvel mozikban, mint a Galactus, vagy az Ezüst Utazó. A nyári Comic-Conon már megtudhattuk, hogy elkezdődtek egy Fantasztikus Négyes és egy X-Men film munkálatai, ezekkel legkorábban az MCU ötödik fázisában találkozhatunk majd. Most viszont úgy tűnik, máson is dolgoznak a Marvel kreatív elméi. 

Hirdetés

A Geeks WorldWide ugyanis egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról írt, hogy a Marvel már elkezdte egy Ezüst Utazó film előkészületeit is. Maga a karakter a hazai olvasóknak sem ismeretlen, több itthon is kiadott képregényben is felbukkant már, legutóbb például Stan Lee és Moebius remek közös történetét, Az Ezüst Utazó: Párbeszédet kaptuk meg. Norrin Radd, vagyis az Ezüst Utazó az 1966-os Galactus-trilógiában bukkan fel először. Az Utazó azért, hogy saját bolygóját megmentse a planétákat reggeliző Galactustól, a bolygófaló hírnökévé vált. Később azonban ott hagyta mesterét, azóta a hősök sorát erősíti a Marvel füzeteiben. Mozivásznon a meglehetősen pocsék, 2007-es A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazóban találkozhattunk vele, ott Doug Jones alakította őt.

Az Alelnököt is rendező Adam McKay egyébként nemrég azt nyilatkozta, hogy szívesen készíteni egy önálló Ezüst Utazó filmet, de ez persze messze nem jelenti még azt, hogy biztosan ő irányítja majd a mozit - már ha egyáltalán tényleg készül az Ezüst Utazó. Ti örülnétek a filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)