Hirdetés

Ezúttal cápás rémülettel csap le a világ legrosszabb filmjének rendezője

|

Egyelőre szóhoz sem jutunk az előzetestől.

Hirdetés

Kissé igazságtalanul nevezik Tommy Wiseau-t a legrosszabb film rendezőjének, mert bár a 2003-ban bemutatott The Room kőkemény 3,6 pontot kapott a 10-ből az IMDB-n, léteznek ennél mélyebbre értékelt alkotások is - rád nézünk, 1,1 pontos Aranybulla.

Ettől függetlenül a The Room tényleg annyira rémületesen rossz, hogy az már szinte jó, nem véletlen, hogy kultfilm lett abból a katyvaszból, amit Wiseau filmnek mert nevezni. A rajongói számára viszont mindenképpen jó hír, hogy idén áprilisban érkezik a következő alkotása, amelynek címe Big Shark és nem túl meglepő módon egy böszme nagy cápáról szól.

Hirdetés

Na nem úgy böszme nagy, mint a Jason Statham nevével fémjelzett (?) Meg - Az őscápa, sőt, ennyiből a cím kissé megtévesztő is, hiszen egy nagyjából szabványméretű - na jó, annál picit talán nagyobb - fehér cápát látni az alábbi előzetesben, amit nehéz a szürreálison kívül más jelzőkkel illetni.

A történet - amelyből túl sok nem derül ki a főleg amatőr boxmeccset (???) mutogató előzetesből - nincs túlságosan kibontva - de akár azt is mondhatjuk, hogy nincs túlgondolva: három tűzoltónak meg kell mentenie New Orleans városát egy cápatámadástól.

Az sem derül ki a trailerből, hogy a derék porcoshal mégis hogy kerül az amerikai nagyváros utcáira, hogy az aszfalton driftelve üldözze a főhősöket, de való igaz, talán kissé igazságtalan Wiseau-n számonkérni a valósághű cápaábrázolást, elvégre itt véresen őszinte trashről van szó, nem David Attenborough következő eljöveteléről.

Szalacsi-retorikálva élve egyebet nem tudunk elmondani a Big Sharkról, úgyhogy türelmetlenül várjuk az áprilisi bemutatót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)