Hirdetés

Ezúttal sorozatként rebootolják A tetovált lányt

|

Az Amazon projektje különös darabnak tűnik, ezúttal Lisbeth Salander kerül a középpontba.

Hirdetés

Lassan nem fogjuk tudni nyomon követni, hogy milyen feldolgozások készültek Stieg Larsson nagysikerű regénysorozatából, a Millennium szériából, amelynek első kötete a The Girl with the Dragon Tattoo névre hallgat. Többen is szemet vetettek már rá a 2005-ös megjelenése óta: a svéd adaptációt Niels Arden Oplev hozta tető alá 2009-ben, Noomi Rapace és Michael Nyqvist főszereplésével (majd ugyancsak velük jött ugyanabban az évben a Played with Fire és a Kicked the Hornets' Nest is), az amerikai változat pedig 2011-ben mutatkozott be David Fincher rendezésében, Roony Marával és Daniel Craiggel. 2018-ban aztán Fede Álvarez megpróbálkozott egy másfajta filmmel, a The Girl in the Spider's Web (magyarul Ami nem öl meg) Claire Foy-jal valósult meg. Tudtok még követni?

Hirdetés

A Variety jelentése szerint ismét egy reboot vár a rajongókra egy Amazon-sorozat képében, de nem egy újabb A tetovált lány feldolgozást kapunk, a széria egyfajta spin-offként inkább Lisbeth Salandert állítja a középpontba. Az információk alapján ez nem folytatása vagy előzménye lesz bármelyik megjelent könyvnek/filmnek, inkább önálló sztori, amely Salandert áthelyezi "napjaink világába" és a címszereplőt új karakterek, új sztori, valamint kihívások veszik majd körül. A projekt - csak hogy még zavarosabb legyen a dolog - The Girl With the Dragon Tattoo néven fut és az Amazon Studios, a Left Bank Pictures, illetve a Sony Pictures Television együttműködésében valósul meg. 

Egyelőre nem tudni, hogy kik írják vagy rendezik a sorozatot, ahogyan azt sem, hogy Rapace, Mara és Foy után ki fog Salander bőrébe bújni. Ti kinek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)