Hirdetés

Ezzel a színpadi programmal vár a Budapest Comic Con!

|

A rendezvény szombati és vasárnapi napján is izgalmas programokra számíthatsz.

Hirdetés

Alig több mint egy hét választ el minket a Budapest Comic Contól, a nyár legizgalmasabb geek rendezvényétől, ahol a sci-fi és fantasy világok, az akció- és kalandfilmek kedvelői egyaránt találnak majd maguknak elfoglaltságot. Rengeteg program vár majd mindenkit, a színészekkel pedig nemcsak a dedikáló zónában és a fotózkodásnál lehet majd találkozni, hanem a színpadi programok során is - ráadásul a BCC szervezői két színpaddal is készülnek, és mindkét napra izgalmas előadásokat, beszélgetéseket, kvízeket terveztek be!

Hirdetés

A Nagy színpad programja a következőképp néz majd ki a hétvégén:

A cosplay színpad pedig az alábbiakkal vár mindenkit:

Jegyek még kaphatók a rendezvény hivatalos oldalán. Ne feledjétek, a Budapest Comic Con teljes mértékben készpénzmentes, de kártyával természetesen bárhol lehet majd fizetni! Gyertek, találkozunk ott, és ha már arra jártok, nézzetek be a PlayIT Show powered by Mastercard területére is, ahol videojátékos aktivitásokra számíthattok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)