Hirdetés

Ezzel a videóval emlékezik meg a Marvel Chadwick Bosemanről

|

Boseman egykori kollégái beszélnek arról, miért volt ő a tökéletes Fekete Párduc ebben a Marvelhez méltóan pátoszos megemlékezésben.

Hirdetés

Szombat reggel megrázta a világot, hogy életének 43. évében elhunyt Chadwick Boseman, aki néhány éve Fekete Párducként ért el óriási sikereket. A hétvégén számos színész, celeb emlékezett meg róla, és a rajongói is kifejezték részvétüket: a fiókján megjelent, halálhírét közlő tweet hamar a Twitter történetének legtöbbször like-olt posztja lett. A Marvel Entertainment is közzétett egy videót, amiben a Fekete Párduc forgatásáról láthatunk jeleneteket, illetve stábtagok mesélnek Bosemanről.

Hirdetés

A megindítóan összevágott anyagban elmondják, mennyire kiváló volt a szerepre harcművészeti tudása, korábbi tapasztalatai, személyisége, felkészültsége miatt, valamint hogy annyira jól játszott, hogy a többi színésznek lépést kellett tartania vele.

Chadwick Boseman karrierje 2003-ban, mellékszerepekkel indult be, főleg sorozatokban játszott. A Marvel filmesei a 2013-as A 42-es miatt figyeltek fel rá, melyben Jackie Robinsont, az első fekete profi baseballjátékost alakította.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)