Hirdetés

Most már a Facebookon is porrá változtathat minket Thanos

|

Vadonatúj funkcióval bővült a közösségi oldal telefonos alkalmazása, amitől garantáltan nem fogjuk jól érezni magunkat.

Hirdetés

Már elérhető digitálisan, és hamarosan lemezen is megjelenik a Bosszúállók: Végtelen háború. Ennek kapcsán pedig a Facebook egy kis különlegességgel készült a rajongóknak, akik most saját maguk is átélhetik Thanos csettintését. 

Hirdetés

Egy vadonatúj Facebook AR opciónak köszönhetően most ugyanúgy porrá válhatunk, ahogy azt tette számos karakter is a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Mielőtt kipróbálnátok a mókát, győződjetek meg arról, hogy a Facebook legfrissebb verziója van a telefonotokon.

Ezután már csak annyi a teendőtök, hogy megnyitjátok az alkalmazáson belül a kamerát, ráböktök a varázspálcára, és kikeresitek az Avengers: Infinity War opciót. Itt direktben megtalálható az app.

Kb. ilyesmi hatást képzeljetek el:

Lehet egymásnak és a világnak mutogatni a múlandóság socialra optimalizált gondolatát, az univerzális fenntarthatóság kellemetlen mellékhatásait, emlékeztetvén magunkat Kant azon eszméjére, hogy az emberi lényeknek sohasem szabad egymást puszta eszközként kezelniük saját céljaik eléréséhez. 

Ja, bocs, szóval lehet nyomni a porladós szelfit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)