Hirdetés

Ütős előzetessel debütált Michael B Jordan új filmje, a Fahrenheit 451

|

Az HBO bemutatta az első ízelítőt a Ray Bradbury sci-fi regénye alapján készülő tévéfilmhez, ami elég durván odaperzsel.

Hirdetés

A korábbi, 1966-os feldolgozás után ismét újragondolja Hollywood Bradbury méltán híres regényét, az első érdemi snittekben pedig Michael B. Jordant és Michael Shannont láthatjuk akciózni parázsló hangulat közepette. A regényhez hasonlóan a Fahrenheit 451 egy olyan disztópikus jövőt mutat be nekünk, ahol Amerikában betiltották az olvasást, a könyveket pedig egytől-egyig porig égetik. Jordan Guy Montagot alakítja, akinek feladata többedmagával együtt az írott irodalom felszámolása, ám a férfi kételkedni kezd tettei helyességében. A zseniális Michael Shannon Montag mentorát kelti életre, akik között elkerülhetetlenné válik a konfliktus.

Hirdetés

A bő 2 perces előzetes leginkább a Fahrenheit 451 koncepciójának felvázolásában jeleskedik, miszerint a modern világ és annak fejlett eszközei veszélyt jelentenek az írott tartalmakra, ez a téma pedig talán aktuálisabb, mint valaha. A látványvilág ütősnek tűnik első látásra, remélhetőleg a teljes film is képes lesz megugrani a fantáziátlanabb sci-fik lécét.

Ramin Bahrani tévéfilmjében feltűnik még Sofia Boutella, Lilly Singh és Marton Donovan is. A premierre idén májusban kerül majd sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)