Hirdetés

Napi büntetés: hallottál már remixet az emberi bénázásból?

|

Nem szép dolog röhögni másokon, de ha már így alakul, akkor jönnek azok a mesteremberek, akik zenére mixelik a tragikomikus pillanatokat. Nem igényes humor, de üt.

Hirdetés

A napokban újra terjednek Twitteren azok a montázsok, amelyek alapvetően tragikusan vicces fail videókból vannak összevágva, de tökéletesen továbbgondolva zenével. Fogalmam sincs, mikor indult ez a trend, az emberi gonoszság karneváljának is nevezhetnénk, de annyira erősen röhögtem ma reggel rajta, hogy gondoltam veletek is megosztom az élményt, hátha vagytok olyan igénytelenek, mint én.

Hirdetés

Életem első ilyen videóját még Pacának köszönhetően volt szerencsém látni, aki persze az internet gonoszabbik és sötétebbik oldalán múlatja az időt, és ássa fel nekünk a mélyből az értéket. Talán ti is emlékeztek még erre, varázslatosan kreatív darab:

Ha már értjük a jelenség lényegét, akkor íme egy tökéletes válogatás a műfaj legjobbjaiból (nyilván van még újabb, illetve más is, most a teljesség igénye nélkül fogadjátok ezt szeretettel):

Nevettem sokat, kicsit szégyellem is magam. Megyek vissza dolgozni, azért nyugtassatok meg, hogy nem csak én egyedül vagyok képes indokolatlanul sokat vinnyogni ezeken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)