Hirdetés

Kiderült, hány epizódból áll a Star Wars: The Book of Boba Fett

|

A Disney egyébként sem szereti túl hosszúra nyújtani a sorozatait, de a The Book of Boba Fett epizódjaival kimondottan szűkmarkúan bánik.

Hirdetés

Megannyi pletyka és találgatás után a Disney marketingesei úgy döntöttek, hogy tiszta vizet öntenek a pohárba, ők maguk léptek elő, és árulták el, hogy hány részes is lesz a The Book of Boba Fett. Így már tudjuk, hogy mire számíthatunk az év végi premiert követően, ugyanakkor el is szomorodtunk az epizódok száma miatt.

Boba Fett kalandja ugyanis rövidebb lesz, mint a The Mandalorian volt, és csupán egyetlen résszel múlja felül a Lokit és a The Falcon and the Winter Soldiert.

Hirdetés

A Star Wars hivatalos Twitter-fiókján adták a világ tudtára, hogy a The Book of Boba Fett mindösszesen hét epizódból áll majd, és újra megerősítették, hogy a Tatoonie uralmáért folytatott küzdelem december 29-én veszi kezdetét.

Nagy kérdés, hogy az egyes részek mennyire lesznek hosszúak, hiszen epizódonként 50-60 percet is feszessé és izgalmassá lehet tenni, míg a rövidebb, 30 perc körüli játékidő sem feltétlenül garancia arra, hogy ne fulladjon unalomba a széria. Minden a forgatókönyvön múlik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)