Hirdetés

Fallout sorozatot készítenek a Westworld alkotói

|

Meglepő módon nem az HBO, hanem az Amazon Studios rendelte be a Fallout tévésorozatot.

Hirdetés

Miközben továbbra is várjuk, hogy a Ubisoft filmes projektjei közül végre valami megvalósuljon, mások sokkal aktívabbak. A Halo sorozatot hazánkban forgatják, a Borderlands filmhez Cate Blanchettet is sikerült megszerezni, valamint nemrég megtudtuk, hogy a The Last of Us-t az HBO, Neil Druckmann és a Csernobil sorozat alkotója, Craig Mazin dolgozza fel, első részét pedig a gyakorlott Johan Renck rendezi. Most pedig a Bethesda jelentett be valami izgalmasat.

Hirdetés

A Westworld két alkotója, Jonathan Nolan és Lisa Joy az Amazon számára készít egy sorozatot a Fallout franchise alapján, a Kilter Films kötelékében. Amennyiben az Amazon fejesei elégedettek a forgatókönyvekkel, a sorozat automatikusan megvalósulhat, de ez még idő kérdése.

Nolan és Joy a lepusztult világ kegyetlenségét szeretnék átültetni, némi ironizáló humorral és B-filmes fantáziával megspékelve. A projekben a Bethesda is részt vesz, producerként Todd Howard és James Altman is besegítenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)