Hirdetés

Family Guy - biztos, hogy visszatér az elhunyt családtag

|

Korábban már felsoroltuk, miért valószínű, hogy a nemrégbekövetkezett halál mégsem végleges. Most újabb bizonyítékok mutatják, hogy a sorozat készítői csúnya tréfát űztek velünk.

Hirdetés

A november 24-én vetített Life of Brian epizód megrázta a rajongókat, ebben ugyanis Briant, a család kutyáját elgázolta egy autó, és mivel Stewie nem tudott időgépével visszautazni a múltba, nem menthette meg barátját. Eltemették, de jól tette az, aki kételkedett: az Entertainment Weekly beszámolója alapján ugyanis Brian december 15-én, az évad karácsonyi epizódjában biztosan szerepelni fog.

Volt, aki magára tetováltta Briant alatta egy RIP felirattal, de ha az ember ilyen hülyeségre vetemedik, nem árt, ha utánaolvas a dolgoknak az interneten. Korábban ugyanis több bizonyíték is azt mutatta, hogy Brian visszatér az életbe, Christ viszont alighanem örökre kiírják a sorozatból. A szereplő valószínűleg nem a rajongók által aláírt petíciónak köszönheti visszatérését, hanem eleve így volt tervezve. A karácsonyi epizód címe Christmas Guy lesz, és a leírás szerint "Stewie kieszel egy mesteri tervet, hogy megszerezze az egyetlen dolgot, amire Karácsonykor vágyik." A karácsonyi csoda passzol a képbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)