Hirdetés

Family Guy - mégsem végleges a családtag halála?

|

Rengeteg nyom utal arra, hogy mégsem halt meg örökre a Family Guy szeretett családtagja, sőt, az is lehet, hogy mástól fogunk búcsút venni.

Hirdetés

A Family Guy készítői a népharag elől bujdokolva minden bizonnyal egy földalatti bunkerben számolják a napokat, de nem tudni, mikor mehetnek utcára anélkül, hogy valaki hozzájuk vágna valamilyen romlott gyümölcsöt.

Brian kiírása a sorozatból sokakat érzékenyen érintett, de néhányan ahelyett, hogy a sarokban ülve zokognának, nyomozni kezdtek, és rávilágítottak néhány fontos apróságra. Nézzük meg például az alábbi képet:

Ez a fotó a 12. évad Comic Conos traileréből származik, amit az évad startolása előtt tettek közzé, de az epizódot, amiből a képet lőtték, még nem vetítették le. Jól látható, hogy a hamarosan visszatérő Cleveland (a The Cleveland Show-t elkaszálták, Cleveland újra a Family Guy szereplője lesz, és a „He's Bla-ack!” című epizódban fog visszatérni) mellett ott ül Brian. Valaki viszont hiányzik a képről, de ne szaladjunk előre - van még mit vizsgálni.

Nézzétek meg a Grimm Job című epizód promóképét. Nézzétek meg közelről. Kit láttok a háttérben vicsorítani? Kit nem láttok sehol?

Egy családtag mindkét képről hiányzik, és a készítők humorát ismerve bizton állíthatjuk, hogy ugyanarról a családtagról van szó. Az évad még le nem vetített részei közül szintén érdemes kiemelni a „Brian's a Bad Father” és „Brian's Got Back” címűt, az egyik, 2014 őszén vetítendő rész leírása pedig a következő: „Egy egyelőre névtelen epizódban vendégszerepel Maya Rudolph, aki egy futót játszik, akiért Brian odavan, valamint Glenn Howerton, mint egy Joe által írt gyerekkönyv kiadója.”

Szóval lehet, hogy mégsem az egyik legszerethetőbb karaktertől veszünk búcsút, hanem valaki olyantól, aki már régóta nem adott hozzá a sorozathoz. Nem mondjuk ki, de valószínűleg már kitaláltátok, kiről van szó. Továbbra is várunk, semmit ne vegyetek biztosra, de érdemes eltöprengeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)