Hirdetés

Family Guy - végleg kiírták az egyik családtagot

|

Nehezen elfogadható döntést hoztak a Family Guy készítői: a sorozat kezdete óta jelen lévő egyik családtagtól most örökre megválnak. Spoileresen folytatjuk.

Hirdetés

Nem lepődnénk meg, ha a sorozat nézettsége rohamosan zuhanni kezdene a bejelentés hatására - az, hogy egy mellékszereplőt valamilyen oknál fogva kiírnak, még talán komolyabb indoklás nélkül is elfogadható (de van, hogy jó okuk van erre), viszont az egyik kedvelt főszereplőtől megválni nagyon veszélyes húzás.

Még mi sem tudjuk elfogadni, hogy az 1998-ban indult sorozat egyik kulcsszereplője, Brian nem szerepel már többé. A család kutyájának halálát máskor bármikor vissza lehetne fordítani, hiszen Stewie időgépe az esetek jelentős részében rendelkezésre áll. De most nem. Most nincsenek meg a szükséges alkatrészek az időgép megjavításához.
 

A család úgy dönt, egyszerűbb szerezni egy másik kutyát, akinek személyisége, viselkedése teljesen különbözik Brianétől. Az új háziállat Vinny, akit Tony Sirico, a Sopranos Paulie-ja szólaltat meg, és van benne némi maffiózóvér. Steve Callaghan, a show executive producere elmondta, hogy az ötlet az írói szobában merült fel, és mindenki úgy gondolta, ideje felrázni a dolgokat. Az új karakter érkezése a család viselkedését és a többi karaktert is megváltoztatja majd.
 

Mindenképp meg szerettek volna válni egy főszereplőtől, és ha már a gyerekek és a család kedvence között kell választani, utóbbi elvesztése talán kevésbé fájdalmas. A gyors kutyacserére a show folytonosságának, az egész egyensúlyának megtartása miatt volt szükség. Egyszer talán majd elfogadjuk az új szituációt, de most még dühösek vagyunk. Pedig a kapcsolódó epizódot még nem is láttuk. 

Mit gondoltok, jó döntés volt ez? A Brian fanok meg tudnak majd bocsátani, vagy a nézők jelentős hányada elpártol a Family Guy-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)