Hirdetés

A Warner nem aggódik a harmadik Legendás állatok film miatt

|

A filmeket finanszírozó cég elnöke szerint hiába teljesített a vártnál szerényebben a Grindelwald bűntettei, a Warner Bros. nagyon is bízik a Legendás állatok széria harmadik epizódjában.

Hirdetés

Ugyan a Warner Bros. rendkívül ambiciózusan ötrészesre tervezte a Harry Potter-történetek előzményeit elmesélő Legendás állatok szériát, rögtön a második epizód, a tavalyi Grindelwald bűntettei komoly visszalépést jelentett az első részhez képest mind a bevételek, mind a kritikák tekintetében. Ez alapján nem olyan meglepő, hogy az eredeti tervekhez képest csak később kerül a mozikba a harmadik epizód, de a stúdióóriás szerint a pánikra nincsen semmi ok.

Hirdetés

A széria jelenlegi helyzetéről a Warner Bros. elnöke, Kevin Tsujihara mesélt egy interjúban, a szavai pedig egyértelműen arra irányultak, hogy megnyugtassanak mindenkit, aki aggódna a filmsorozat jövőjéért.

"A második film nem teljesített olyan jól, mint az első, de tudjuk, mit kell tennünk ahhoz, hogy a harmadik rész még akár jobban is sikerüljön, mint az első. J. K. Rowling tényleg nagyon komolyan dolgozik a forgatókönyvön és nem fogunk hibázni. Lenyűgöző a víziója, amiben előre lefektette, mit szeretne elérni a történet tekintetében és ez rendkívül izgalmas számunkra. A legnehezebb ezzel a franchise-zal kapcsolatban, hogy a fő rajongótábor rendkívül nagy, ők pedig tényleg alaposan ismerik a háttértörténeteket és szeretnék, ha alaposan bemutatnánk minden karaktert. De egyben nem szabad megrémítenünk sem az embereket, önmagukban is érthető filmeket kell készítenünk, amiket az is élvezhet, aki nem annyira ismeri a varázsvilágot" - fejtette ki a stúdió álláspontját az elnök.

A látszólag továbbra is optimista hangnemet korábban a filmekben Jacob Kowalskit alakító Dan Fogler is osztotta, aki azt nyilatkozta, a csúszás oka a forgatás előkészítési munkáinak bonyolultságában keresendő, ugyanis az ő tudomása szerint a harmadik rész "nagyobb lesz, mint az első kettő együttvéve". J. K. Rowling korábbi nyilatkozatai alapján azt mindenesetre kizárhatjuk, hogy a történet komolyabb újraírása állna a csúszás mögött, az írónő szerint ugyanis a sztori fő ívét előre megtervezték, most már maximum a kisebb részleteken változtatnak.

Mit gondoltok, a harmadik Legendás állatok filmmel ismét sínre kerül a széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)