Hirdetés

Fantastic Four 2 - lehúzták a Fox listájáról

|

Bár a rendező váltig állította, hogy lesz folytatás, teljes mértékben érthető, hogy a Fox végül kihátrál a második Fantastic Four mozi mögül.

Hirdetés

Amikor a Fantastic Four rendezője, Josh Trank szembetalálta magát a film borzasztó fogadtatásával, akkor is azt mondta, hogy márpedig ő folytatja a sorozatnak szánt projektet.  Akkor még a második rész 2017. június 9.-i premierrel szerepelt a Fox tervezetében.

Mára már nem ez a helyzet, mivel több jelentés szerint is lehúzták a projektet a listáról. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg már nem fogjuk látni a Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, és Toby Kebbell gárdát együtt az F4 felszerelésében. De persze ez nem jelenti azt, hogy a név jogai azonnal visszaszállnának a Disney-re.

A helyzet az, hogy a Foxnak még van nagyjából 7 éve arra, hogy előhúzzon valami hatásosat az F4 logó alatt. Most három út közül választhatnak. Az első, hogy egy új rendezővel és új gárdával ismét megpróbálják rebootolni a dolgot, de ez esetben sem garantált a siker. A második, hogy a Fox egy olyan alkut köt a Marvel Studios stábjával, mint a Spider-man esetében (a jogok maradnak a helyükön, de a karakterek lehetnek az MCU részei).

A harmadik eset lenne a Marvel rajongók beteljesült álma, de egyben ez is a legvalószínűtlenebb lehetőség: a Fox egy kövér csekkért cserébe visszaadja a jogokat. Ti melyik megoldást választanátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)