Hirdetés

Már a rendező sem vállalja fel az új Fantasztikus Négyes filmet

|

Valahogy soha nem sikerült igazán jó Fantastic Four filmet csinálni, de a 2015-ös minden várakozást alulmúlt. Nem csoda, hogy mindenki próbálja feledtetni.

Hirdetés

Miközben a Marvel Studios a filmjeivel egyszerűen nem tud hibázni, és a Fekete Párduc is vadul döntöget rekordokat, a más stúdiók kezében lévő Marvel-franchise-ok közel sem teljesítenek ilyen jól. Szerencsére miután a Disney felvásárolta a 21st Century Foxot, a helyzet sokat javulhat.

Hirdetés

A 2015-ös Fantasztikus Négyes mind a kasszáknál, mind a kritikusoknál elhasalt, a rendező, Josh Trank elég hamar elkezdett magyarázkodni, mondván létezett a filmből egy sokkal jobb változat, de azt sajnos soha nem láthatjuk.

 

A napokban Trank még eggyel tovább ment, és Instagramon a bemutatkozásában kicsillagozta a film címét, csak első alkotását, a Chronicle-t, és az épp készülő Fonzo-t hagyta meg. Érdekes, hogy miért nem vette ki teljesen, de így talán még erősebb is az üzenet.

Ha jót akartok magatoknak, és becsülitek valamire az időtöket, ne nézzétek meg a filmet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)