Hirdetés

Felkerült a YouTube-ra a legrosszabb Fantasztikus Négyes film

|

Az 1994-ben, nagyon alacsony költségvetésből készült filmet a készítők nem is akarták kiadni.

Hirdetés

A legjobb Fantasztikus Négyes film kapcsán is az a legnagyobb dícséret, hogy nézhető, de talán a közeljövő majd hoz némi változást.

Hirdetés

A csapat kalandjainak megfilmesítése egyelőre elátkozott feladatnak tűnik. Még 1983-ban vásárolta meg a jogokat Bernd Eichinger és produkciós cége, viszont csak közel tíz évvel később eszmélt rá, hogy ha nem kezd vele semmit, a jogok visszaszállnak a Marvelre. Ezért sietve, Roger Corman közreműködésével elkészítették az alábbi filmet, amivel kapcsolatban nem volt szempont, hogy jó legyen, csak meg kellett lennie. Úgy tervezték, hogy 1994 januárjában mutatják be, de végül meggondolták magukat, és a közönség néhány előzetesnél többet nem láthatott belőle. Ne nézzétek végig, nem éri meg, de ha kíváncsiak vagytok, tekerjetek bele:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)