Hirdetés

Fantasztikus Négyes reboot - gondok a film körül

|

Gondok vannak a Fantasztikus Négyes reboot forgatókönyve körül, ezért a stúdió tapasztalt segítséget hív a kipofozásához.

Hirdetés

Ha minden jól megy, 2015 márciusában a mozik vásznain láthatjuk a Fantasztikus Négyes újraindítását, amely a 20th Century Fox égisze alatt készül el - már ha elkészül. A legújabb hírek szerint ugyanis gondok vannak a forgatókönyvvel, olyannyira, hogy alaposan át kell dolgozni. A stúdió rögtön lépett is az ügyben...

Felfogadták az X-Men: Az ellenállás vége és a Sherlock Holmes íróját, Simon Kinberget, hogy dolgozza át az illetékesek véleménye szerint elbaltázott szkriptet. Hogy mi volt konkrétan a baj a szövegkönyvvel, arról nem kaptunk felvilágosítást, de nem ez az első hasonló eset, elég csak a Z világháborús problémákra gondolnunk.

A forgatókönyv mellett az is nehezíti még a Fox dolgát, hogyha Josh Trank rendező (Az erő krónikája) vezényletével 2014 őszéig nem kezdik el a Fantasztikus Négyes rebootot forgatni, akkor a jogok visszakerülnek a Marvelhez, ahogyan korábban Daredevillel is történt. Ti mit gondoltok minderről? Jobb helyen lennének a Bosszúállók cégénél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)