Hirdetés

Fantasztikus Négyes - felmerült egy ötlet Johnny Storm castingjára

|

Ha a Marvel esetleg tanácstalan lenne, hogy kit lenne érdemes leszerződtetni Fáklya szerepére, akkor az egyik képregényíró szolgálhat egy tippel.

Hirdetés

Pár éven belül a Marvel minden bizonnyal rebootolni fogja az X-Men és a Fantasztikus Négyes franchise-okat, amelyekhez új színészeket fognak majd verbuválni. Mivel ez még távolabbi történet, egyelőre még csak pletykákat sem lehet hallani arról, hogy kik bújhatnának a hősök bőrébe, azonban akad olyan, akinek már most van egy casting-ötlete az egyik karakterhez. 

Hirdetés

Az egyik képregényíró, az Amazing Spider-Manen és jelenleg a Fantastic Fouron dolgozó Dan Slott Twitteren keresztül dobta be az ötletét, miszerint a Fantasztikus Négyes Fáklyáját, azaz Johnny Stormot a Riverdale egyik színészének, KJ Apának kellene eljátszania: 

A 22 éves színész legismertebb szerepe a már említett Riverdale, ahol Archie-t kelti életre, de felbukkant az Egy négy kutya élete, illetve A gyűlölet, amit adtál filmekben is.

Slott egyébként korábban is írt már ki hasonló ötletet, akkor azt jelezte követői felé, hogy szerinte Moon Knight számára Keanu Reeves lenne a tökéletes választás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)