Hirdetés

Fantasztikus Négyes kritika - nem túl fantasztikus

|

Újabb szuperhős reboot a mozikban, de a Fantasztikus Négyes körüli felhajtás lényegesen izgalmasabb, mint a kész termék.

Hirdetés

Kereken 10 éve debütált a mozikban a Fantasztikus Négyes (amelyet két évvel később követett a folytatás), amelyben a kozmikus sugárzásnak kitett tudósok majdnem olyan durva testi változásokon estek át, mint a pubertás korban.

Ezúttal a gyártó Fox elölről kezdte az egészet, a hangvételt megpróbálta komolyabbra venni, a főszerepekre pedig olyan tehetséges fiatalokat nyertek meg, mint Miles Teller (Whiplash), Kate Mara (House of Cards), Michael B. Jordan (Az erő krónikája), Jamie Bell (Billy Elliot) és Toby Kebbell (Spíler). Hogy a filmet mégis lehúzzák a kritikusok és a nézők egyaránt, azért elsősorban a stúdió és a rendező, Josh Trank (Az erő krónikája) csúnya összezördülése és a két fél folyamatos sárdobálása tehető felelőssé, miközben a film helyenként izgalmas cronenbergi testhorrorba csap át, máskor pedig izgalmas kérdéseket feszeget a tudományról és annak felelősségéről. Az Alien 3 óta (ami szintén Fox) talán ez a legnagyobb nézeteltérés rendező és stúdió között, amit egyértelműen a mozi és a közönség sínylett meg, de Fincher klasszikusához hasonlóan talán ez is megér majd egy érdemi újravágást, ami a rendező szándékait hűen tükrözi.

A CineStaron elolvashatjátok a teljes, részletekbe menő kritikát is az új Fantasztikus Négyesről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)