Hirdetés

Fantasztikus Négyes - 2022-ig kell várnunk az új filmre?

|

Egy biztosnak semmiképp sem nevezhető forrás szerint legalábbis ez a helyzet.

Hirdetés

A Geeks WorldWide információi alapján három év múlva lehet legkorábban számítani arra, hogy a leghíresebb szuperhőscsalád újra tiszteletét tegye a filmvásznon, azaz ekkor érkezhet a legújabb Fantasztikus Négyes mozi, immár az MCU szerves részeként. 

Hirdetés

A Fox felvásárlásával nem csak az X-Men képregények megfilmesítésének jogai vándoroltak vissza a Disney-hez, és így a Marvel Studioshoz, hanem a Fantasztikus Négyes esetében is visszaszerezték ugyanezen jogosultságokat. A Geeks WorldWide most meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, hogy elvileg 2022-ben érkezhet az új mozi. Azt már tudjuk, hogy erre az évre három premierdátumot is tervez a Marvel, szóval simán lehet, hogy az egyik ilyen időpontot a Fantasztikus Négyesnek tartják fenn. A premierdátum mellett arról is szót ejtettek a továbbra is erősen megkérdőjelezhető anyagban, hogy az a Peyton Reed rendezheti a filmet, aki korábban a két Hangya mozin is dolgozott. 

Szerintetek tényleg elkészülhet 2022-re az új Fantasztikus Négyes, vagy erre már csak később, az ötödik fázisban van esély? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)