Hirdetés

Három év után visszatér a Fantasztikus Négyes

|

A Marvel első szuperhőscsaládja hosszú ideig volt mellőzve a képregényekben. Idén ez végre megváltozik

Hirdetés

C.B. Cebulski, a Marvel főszerkesztője jelentette be, hogy három hosszú év után újra találkozik Reed Richards, Sue Storm, Ben Grimm és  Johnny Storm, vagyis ismét összeáll a legendás Fantasztikus Négyes.

Hirdetés

Idén augusztustól, hároméves kihagyást követően újraindul a Fantasztikus Négyes képregény-sorozat. A havi megjelenéssel érkező füzetekért Dan Slott felel majd, a mostanában rendkívül népszerű író segítője pedig Sara Pichelli, aki a Fantasztikus Négyes rajzolója lesz. Slott tíz éven át írta az The Amazing Spider-Man képregényeket, idén júniustól azonban már a Tony Stark: Iron Man történetét körmöli, valamint az előbb említett új Fantasztikus Négyes sztoriját gyúrja. Sara Pichelli leginkább a Miles Morales-féle Spider-Man széria kapcsán lehet ismerős a rajongóknak. A kiváló alkotópáros tehát adott, mi is nagy reményeket fűzünk az új sorozathoz. 

A Fantasztikus Négyes egyébként 2015 áprilisában szűnt meg, miután a csapattagok a Secret Wars eseményei után szétváltak. Bár hivatalosan sosem ismerte el ezt a Marvel, teljesen egyértelmű, miért került parkolópályára a képregényes világ legfontosabb családja. Az ok ugyanott keresendő, amiért az X-Men füzeteknek is sokkal kevesebb figyelmet szentelt a kiadó az utóbbi években. A Fantasztikus Négyes és az X-Men filmes jogai is a Foxnál csücsültek, a Marvel pedig nem akarta népszerűsíteni azok a szériákat, amelyek dollárszázmilliókat termelő mozijait nem ő gyártja le (jó, a legutóbb F4 filmet inkább hagyjuk, de értitek a dolgot). Nemcsak képregényes vonalon vágták el a Fantasztikus Négyes kalandjait, a csapathoz tartozó merchandise termékek gyártásából is jelentősen visszavettek. 

A nagy Disney-Fox felvásárlásnak köszönhetően azonban a mutánsok és a F4 is hazatértek. Érdekes lesz majd azt látni, hogy reagál a Fantasztikus Négyes arra a Marvel képregény-világra, ami jelentősen megváltozott, mióta ők háttérbe szorultak. Fátum Doktor (Doctor Doom) például jelenleg hősként és nem gonoszként tevékenykedik, ami mindenképpen érdekes közös történetekre ad lehetőséget.

Ti örültök, hogy a Fantasztikus Négyes visszatér?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)