Hirdetés

Rossz kritikákat kap a Fantasztikus Négyes film, a rendező már magyarázkodik

|

A rendező próbálja menteni a menthetőt és minden felelősséget a végső vágásra kenni a Fantasztikus Négyes rebootot szétcincáló kritikák miatt.

Hirdetés

Szinte kivétel nélkül csak lesújtó értékelések érkeznek az új Fantasztikus Négyes filmről, a Rotten Tomatoes oldalon például még a 2005-ös Tim Story-féle változatnál is gyengébben teljesített. A rendező egyből magyarázkodni kezdett, természetesen ő nem is tehet az egészről.

Josh Trank a Fantasztikus Négyes rendezője, Twitteren kezdett mentegetőzni a filmet ekéző kritikák áradata után. Trank szerint minden bajért a végső vágást kell okolni, ő egy évvel ezelőtt egy olyan változatot készített el, amit mindenki kedvelt volna, de a gonosz stúdió szétbarmolta az egészet. A tweet felkerülése után gyorsan törlésre került, de az internet világából igencsak nehéz feladat valamit véglegesen eltüntetni.

A hazánkban jövő héten bemutatásra kerülő Fantasztikus Négyes reboot kemény 9%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán, a korábbi változat (melyben még Jessica Alba domborított, ami nem elhanyagolható) pedig jelen pillanatban 27%-os magasságban szárnyal. A film 11,3 millió dollárt hozott az első napon. Emlékeztetőül, még a 2014-es Tini nindzsa teknőcöknek is sikerült egy 25,6 milliós kezdést összehozni.

Ennél az egész reboot őrületnél talán még az is jobb lett volna, ha kiadják a végül elkaszált 1994-es változatot. Azon legalább őszintén nevetnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)