Hirdetés

Farkas - a Bosszúállókkal és Pókemberrel harcolna (videó)

|

Hugh Jackman nyilatkozott a jövőt illető vágyairól, többek között a Bosszúállókkal és Pókemberrel való kooperációjáról is.

Hirdetés

Hugh Jackman a figyelem középpontjában áll a Farkas (The Wolverine) című filmje miatt és természetesen ott lesz a Comic-Con 2013 helyszínén is, ezért amikor csak teheti, megosztja terveit a közönséggel.

Noha nincs szó hivatalos bejelentésről, Hugh Jackman egy interjú során (az alábbi videóban 4.56 perctől látható) elárulta az egyik legfőbb vágyát, miszerint nagyon szeretné, ha a Bosszúállók és Pókember mellett harcolhatna a gonosz ellen. A színész szerint a stúdiók könnyen megoldhatnák ezt a felállást, csupán össze kéne fogniuk, megosztani a költségeket és a bevétel kárpótolná őket mindenért.

Jackman már korábban is nyilatkozott hasonlóról, akkor a Farkas ausztráliai reklámozása közben lelkendezett arról, hogy szívesen szerepelne egy filmben például Vasemberrel, szétrúgnának néhány segget, de ha ez nem is jönne össze, az X-Men vs. Bosszúállók film mindent vinne.

Remélhetőleg a Fox és a Marvel odafigyel Rozsomák (!) szavaira és elgondolkoznak a karakter megosztásán, addig is, érdemes megnézni a fenti videót, amely többek között a szóban forgó nyilatkozatot is tartalmazza (angolul tudók előnyben).

Ti milyen karaktereket zsúfolnátok össze egy filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)